zondag 3 juni 2012

Smaak radijs verzachten door slasaus.

Mijn zoon heeft een schooltuin en laatst heeft hij radijsjes geoogst. Nu ben ik niet zo gek op radijs. Maar ik heb nu ontdekt dat de smaak van de scherpe radijs aanzienlijk wordt verzacht door ze te mengen met wat slasaus. Het klinkt wat raar, maar het werkt echt! Meng er dan nog wat afgekoelde gekookte aardappelen, wat augurkjes en een gesnipperde appel door, en je hebt een heerlijke zomerse salade.

3 opmerkingen:

  1. Hmmm goed idee Anja! Ik ben gek op radijs!
    Ik doop ze altijd in de suiker. Ik geef toe niet goed voor de lijn, maar erg lekker!

    Fijne week!

    Juliëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is een goede tip...ik lust wel radijs, houd ook van sterke smaken, maar kan me voorstellen dat iets minders 'scherp' wel lekker is.
    De foto zo met al die radijsjes omgekeerd in de potjes is erg leuk..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gezellige foto en die zomerse salade lijkt me ook lekker: nu de zomer nog!

    BeantwoordenVerwijderen